400 euro

Toont alle 2 resultaten

 • Echt feest is het pas met dit ongelooflijk coole discospringkasteel! Het kasteel heeft ingebouwde discolights, en een ingebouwde geluidsinstallatie. Kan niet ontbreken op uw kidsparty. Compatibel met elk type mp3 speler/ipod/USB/SD kaart/XLR aansluiting/CD/platenspeler/laptop enz...

  Party time (ref. P8)

  Fijne combinatie voor kinderfeestjes alsook voor jeugdfeesten.
  Spring in de disco, versla mama of papa op de sumomat en koers tegen je broer/zus/neef/nicht door de hindernissenbaan. Kortom, plezier voor alle leeftijden.
  Dit feestconcept is uitbreidbaar met meer kastelen door jou te kiezen, de prijs wordt dan aangepast afhankelijk van je keuze. Huur voor langere periode is ook mogelijk.

 • Mooie slide waar elk kind uren van kan genieten! Heel populair kasteel dat nooit verveelt. Vooral geschikt voor buitenverhuur vanwege de hoogte!

  Groot Circus! (ref. P9)

  Wie droomt er niet van om zelf de hoofdact in het circus te zijn? Laat je dromen een stukje waar worden.

  Een leuk all-in pakket, ook voor buurtfeesten in combinatie met popcorn en/of suikerspin. Dit circus concept is uitbreidbaar met meer kastelen door jou te kiezen. De prijs wordt dan aangepast afhankelijk van je keuze. Huur voor langere periode is ook mogelijk.